Huawei Laptop 15.6

Huawei MateBook D 15 on myynnissä suurimmalla osalla suomalaisista jälleenmyyjistä. Akunkesto ja näyttö tuottavat kuitenkin pettymyksen. Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Ostoskorisi on tyhjä. Haluat tasokkaan näytön Huawei MateBook D n näyttö on riittävän hyvä peruskäyttöön, mutta ei tarjoa hintaluokkansa parasta kirkkautta, kontrastia tai värintoistoa. Huawei MateBook Huawei laptop 15.6 15 on kiinalaisyhtiön keskihintainen kannettava. Thanks to Huawei’s distributed technology, your smartphone can alsouse the PC’s microphone and camera, making life and work much easier and more enjoyable.

Arvostelussa Huawei MateBook D 15 (2020)

Lighter thanMeets the Eye Designed with portability in mind, this sleek metallic body laptop weighs just 1. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Jos siis esimerkiksi selaat verkkoa, muokkaat kuvia tai dokumentteja, akku kuluu vieläkin nopeammin. Vaikka kone lainaakin muotoiluaan Applelta, siinä on myös omia hyödyllisiä innovaatioita, kuten näppäimistöön piilotettu webkamera ja puhelinten yhdistäminen Huawei laptop 15.6. Sen sisällä sykkii tehokas

huawei laptop 15.6

Kiitos että kirjoitit arvostelun ’vertaa’ . ’fi’

Huawei MateBook D 15 ei kuitenkaan OLE mikään pelkkä MacBook-kopio, vaan se tekee joiltain osin jopa parannuksia Applen suunnitteluun. Pienempi malli on kuitenkin yllättäen suurempaa kalliimpi. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Itse näyttö on pieni pettymys, sillä sen alhainen kontrastisuhde ja matala nitin maksimikirkkaus saavat kuvan näyttämään hieman aneemiselta ja haalealta. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden cookie käytön. Sulje Siirry kassalle. Sen design erottuu selvästi arjenharmaista acereista ja asuksista ja tuo mieleen pikemminkin Dellin, Applen tai HP:n tyylikkäät luomukset.

essence matta huulipuna

Vertaa kannettavat – Edullisimmat hinnat

Huawein mukaan 56 wattitunnin akku kestäisi 13 tuntia toimistokäytössä, mutta emme päässeet niihin lukemiin omissa testeissämme. Ominaisuus on käytännöllinen lisä kaikille valmistajan puhelinten käyttäjille, mutta se ei valitettavasti tue muita Android-puhelimia. Indulge in Immersive Surround Sound Huawei laptop 15.6 a new and improved distortion correction, the immersive surround sound will transform your listening experience into an authentic live sensation. Sen sisällä sykkii tehokas Ei kategorisoidut. Näppäimistö tarjoaa siis miellyttävämmän kirjoitustuntuman, eikä sen pitäisi kärsiä jumittumisongelmista.

Huawei MateBook D14 i5/8GB/GB ” kannettava tietokone | elektroninen kauppa

Huawei MateBookin mitat ovat ,8 x ,9 x 16,9 mm:ä, joten sen koko on suurin piirtein tuumaisen ja tuumaisen MacBook Pron välissä. Toisaalta, jos haluat enemmän muistia kuin vaivaiset Gt:a, joudut maksamaan enemmän pienemmästä näytöstä. Kone osaa nimittäin lukea sormenjälkesi jo silloin, kun käynnistät sen virtapainikkeesta. Se ei OLE huono tulos, mutta koska videon katselu ei Object Linking and Embedding erityisen vaativaa, se ei lupaa erityisen hyvää vaativampien tehtävien suhteen. Lighter thanMeets the Eye Designed with portability in mind, this sleek metallic body laptop weighs just 1. Ei kategorisoidut.