Lego Technic Bulldozer

Kausi Kunto Hyvä. Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Tämä Cat®-pienoismalli on 26 cm korkea, 57 cm pitkä ja 37 cm leveä. Herätä puskutraktorin pienoismalli eloon ajamalla ja ohjaamalla sitä, nostamalla, laskemalla ja kallistamalla puskulevyä tai nostamalla ja laskemalla repijä ja tikkaat.

Lego Technic 42028

Nostaa ilmoituksen joka päivä listan kärkeen lego technic bulldozer ajan. Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Voit päivittää valintojasi ja perua myöntymyksesi milloin tahansa, sekä nähdä yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten käytämme evästeitämme Evästekäytäntömme. LEGO® Technic osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voidaan varmistaa, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit. Etsitkö upeaa lahjaa itsellesi tai Cat®-puskutraktorien ja muiden upeiden ajoneuvojen faneille? Sulje Siirry kassalle. Sarjanumero

lego technic bulldozer

Tuote-esittely

Lue 1 tuotearvostelu Lue 1 tuotearvostelu. Näitä ostetaan nyt:. Takaisin sivun alkuun. Catawiki päivittää jatkuvasti käyttämäänsä teknologiaa. Toivelista luotu.

apc pro 650

LEGO – TECHNIC – BULLDOZER – Catawiki

Malliin tarvitaan 6AA-paristoa eivät sisälly pakkaukseen. Suuren setin parissa aikuiset voivat viettää ikiomaa laatuaikaa mieluisan puuhan parissa. Merkki Lego. Luo ilmainen tilisi. Josta myös kirjaset ovat läsnä.

Lego Technic – Tuotetiedot |

Ominaisuudet Rakenna paljon yksityiskohtia sisältävä upean työmaa-ajoneuvon pienoismalli LEGO® Technic Sovelluksella ohjattava Cat® D11 puskutraktori rakennussetin avulla. Juhlista rakennusmaailman sankaria ja rakenna suurimman Cat®-puskutraktorin pienoismalli tämän LEGO® Technic Sovelluksella ohjattava Cat® D11 puskutraktori setin avulla. Luo ilmainen tilisi. Schibsted vastaa tietojesi hallinnasta tällä sivustolla. Catawiki päivittää jatkuvasti käyttämäänsä teknologiaa. Kuittia ei voi pyytää jälkikäteen.