Leikkimökki Parvella

Skip to the end of the images gallery. Leikkimökki Palmako Toby, 2,1m² Rajoitettu varastoerä! Kysymyksiin vastaavat tuotteiden parhaat asiantuntijat – valmistajat sekä tuotetta ostaneet asiakkaat. Materiaali Materiaali Puu. Tomin sisällä leikkimökki parvella pieni parvi, jossa voi ottaa vaikka nokoset leikkien lomassa.

Leikkimökit

Henna-Kaisa Ranta. Pinta-ala m². Parannusehdotus: Suuremmat ilmanvaihtoaukot ja lattian alle vähän tukevammat rakenteet! Leikkimökit — Asennusvalmiit rakennussarjat Leikkimökit valmistetaan korkealaatuisesta puusta ja toimitetaan kotiovellesi. Ja leikkimökki parvella kaikkea nukuttu, usein myös koko perhe. Oven, ikkunat, kattotuolit, kalusteet ja sängyn puuseppä-isä teki työpaikkansa, Särmä Kalusteiden, verstaalla valmiiksi.

leikkimökki parvella

Leikkimökit

Materiaali Materiaali Puu. Lue lisää ja tee tilaus. Myyjämme kartoittaa kohteesi yksityiskohdat ja suunnittelee yhdessä a Leikkimökki on rakennettu kestämään lapsukaisten koko lapsuus, ja ajatuksena on muunnella mökkiä sitä mukaa, kun he kasvavat. Voit tilata asennuksen Taloon. Tarjous voimassa

kevyt teltta neljälle

Leikkimökki parvella Palmako Marie 5,4 m² |

Tuote on tarkoitettu lapsille, joiden paino on maksimissaan 50 kg. Näytä tuote. Nyt, kun lapsemme ovat 5 ja 7-vuotiaita, mökki on naapuruston lasten kokoontumispaikka. Leikkimökki Palmako Tom parvella 3,8 m² Tom on pohjoismaisesta kuusesta valmistettu laadukas puuvalmis 3,8 m² leikkimökki. Leikkimökki parvella kysymykset ja vastaukset.

Leikkimökki parvella Palmako Marie, 5,4m² |

Kysymyksiin vastaavat tuotteiden parhaat asiantuntijat – valmistajat sekä tuotetta ostaneet asiakkaat. Ehkä se on lasten unelma enemmän kuin vanhempien. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, jos haluat tiedustella rahtia toimitusalueen ulkopuolelle. Tilaa saatavuusilmoitus. Leikkimökissä on mahdollista myös yöpyä. Hanki upea paikka lapsillesi, jossa he voivat vapaasti leikkiä ja kerätä muistoja lapsuudesta.