Lenovo X270

Sisältyykö takuu kaikkiin laitteisiin? Luotettava toimija. Ostaisin toistekin. Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! F-Secure Internet Security 3 vuotta – Laatikko. Millaisessa kunnossa käytetyt laitteet ovat? Miten tukipalvelunne toimii?

Lenovo X270 (Core i3)

Uudet kannettavat. Vialliset laitteet korvataan vastaavalla tuotteella tai korjataan 48 tunnin kuluessa. Käyttöjärjestelmän kieli — kielitiede Suomi, vaihdettavissa lisävalinnoista. Uusi optinen hiiri Universal Serial Bus. Lenovo Thinkpad Pro Dock. Lue lisää Ostoehdot.

lenovo x270

Kysyttävää tuotteesta?

Käytetty ja kunnostettu Lenovo Thinkpad X Laitteen akku tai akut on uusittu! Kaapelit ja adapterit. TFT – Hyväkuntoinen Monitorit ovat usein erittäin hyvässä kunnossa. Saat: – Windows 10 Pro:n, joka on asennettu tietokoneeseesi.

ikea lasten tuoli mammut

Lenovo X (Core i3) – TKV Finland

Kuntoluokitus Hyvä. TFT – Hyväkuntoinen Monitorit ovat usein erittäin hyvässä kunnossa. Käytetty ja kunnostettu Lenovo Thinkpad X Inregon asiakkaana sinulla on mahdollisuus seurata lenovo x270 ja sen eri vaiheita. Hylkää Hyväksy. Windows Tarjoamme laitteille vähintään yhden vuoden takuun, pois lukien akut.

Inrego -käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa

Kun tilaus on lähetetty saatte toimitusvahvistuksen sähköpostitse, joka sisältää myös lähetyksen seurantatunnuksen. Normaali toimitusaika on päivää. Käytetyt pillerit. Win-win sekä lompakollesi että ympäristölle. Sisältyykö takuu kaikkiin laitteisiin? Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa. Katso myös kuntoluokituksemme.