M220 Silent

Toimitusaika toimitus: päivää. Hintakehitys Korkein hinta. Toimitusaika 10 päivää. We use cookies. Kolmen vuoden rajoitettu laitteistotakuu. Edistynyt optinen seuranta ultratarkoille liikkeille lähes millä tahansa pinnalla. Expert Reviews.

Logitech M220 Silent -hiiri, hiilenharmaa

Pienen kokonsa ja osoittimen vakaan hallinnan ansiosta hiiri sopii mainiosti m220 silent työtiloihin ja täysille työpöydille. Veikon Kone. Kerro, niin korjaamme asian. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi. Yhdistyneen kuningaskunnan Noise Abatement Society Melun vähentämisen yhteisö on suunnitellut tämän m220 silent melun vähentämiseksi ja se on kansainvälilnen hyväksyntäpalkinto sen saaville.

m220 silent

Hiiri ja näppäimistöt

Akku Akku : 18 kuukautta Paristojen käyttöikä voi vaihdella käyttäjän ja tietokoneen mukaan Akun tai pariston tiedot : 1 AA-paristo mukana. If there are any discrepancies between the product headline, description and picture, the correct information will be in the product headline i. Vieritys Vieritys rivi riviltä Vierityspyörä : Kyllä, 2D, optinen. Logitech M Silent -hiiri, hiilenharmaa. Toimitusaika saatavilla 1.

kosketinsoitin verkkokauppa

Logitech M Silent Mouse | Telia

ETA Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Expert Reviews: 37 reviews. Ammattilaisten arvostelut: 37 arvostelua. Logitech M Silent langaton hiiri ruusu. M220 silent siis tuntea joka napsautuksen, mutta et kuule oikeastaan mitään. Erityisen mukava ja tarkka SilentTouch-tekniikan ansiosta.

Langaton Logitech M -hiiri hiljaisin napsautuksin

Ykköspainikkeen napsautuksen desibelitaso mitattu riippumattomassa laboratoriossa 1 metrin etäisyydeltä. Pinterest Sähköposti. Logitech M -langaton hiiri, Vaaleanpunainen. Apu ja tuki. Logitech M Silent, langaton hiiri Ilmoita virheellisestä tiedosta. Tekniset tiedot.