Maakunnat Suomi Kartta

Would you like your scores to be saved so that you can track your progress? Manner-Eurooppa: Vesialueet. Puola: Voivodikunnat. Ennen vuotta niillä ei ollut selvää hallinnollista merkitystä eivätkä niiden aluerajat olleet kaikilta osin täsmällisiä. Manner-Eurooppa: Pääkaupungit.

Suomen maakunnat

Ahvenanmaa on Suomen itsehallintoalue, jolla on oma vaakuna. Manner-Eurooppa: Liput. Tee sitten erilaisia karttoja maakunnastasi ja liitä ne maakuntatyöhösi. Ainoana rajoitteena maakunnat suomi kartta, että käytön yhteydessä on mainittava aineiston alkuperäislähde ©Maanmittauslaitos. Kuitenkin väkiluvultaan suurin maakunta on Keski-Uusimaa, koska se käsittää pääkaupunkiseudun ja sen maakuntakeskuksena toimii Suomen pääkaupunki Helsinki.

maakunnat suomi kartta

Navigointivalikko

Nykymaakunnat ovat yleensä historiallisten maakuntien pienempiä osia kuten Etelä-Savo ja Pohjois-Savo , tai ne ovat syntyneet kahden tai useamman historiallisen maakunnan raja-alueista kuten Kymenlaakso ja Pirkanmaa tai yhdistämällä, kuten Kemin Lappi Kemin Lappi ja Peräpohjola , osa Pohjanmaata. Eurooppa: Joet. Italia: Kaupungit. Seterra on Speedrun. Afrikka: Liput. Suomen 19 maakunnasta vain Ahvenanmaan autonomisella maakunnalla on vaaleilla valittu maakuntaneuvosto Kainuussa kokeiltiin mallia — Portugali: Kaupungit.

laskettelulasit salomon

Suomi: Maakunnat – Karttavisapelit

Ruotsi: Läänit. Ranska: Kaupungit. Portugali: Kaupungit vaikea versio. Etelä-Amerikka: Fyysinen kartta. Ainoana rajoitteena on, että käytön yhteydessä on mainittava aineiston alkuperäislähde ©Maanmittauslaitos. Print Options.

Suomen maakunnat – Wikipedia

Teksti jatkuu jne. Eurooppa: Maat. Non-necessary Non-necessary. Sveitsi: Kaupungit. Maakuntien rajoissa on vuoden jälkeen tapahtunut myös muita vähäisiä muutoksia lähinnä yksittäisten kuntien kohdalla, jos esimerkiksi kuntaliitos on tapahtunut toisessa maakunnassa olevaan kuntaan:. Valko-Venäjä: Kaupungit. Kuva 2.