Mac Os 2021

Keskustelusta irrottautuminen on helpompaa, jos muut tietävät sinun olevan kiireinen. Kaikki MacOS Montereyn uudistukset eivät OLE saatavilla vanhemmilla Maceilla, ja osa uusista ominaisuuksista rajautuu vain Applen omilla suoritinpiireillä varustetuille Maceille. Tutustu huikeisiin 3D-maamerkkeihin, esimerkiksi Golden Gaten siltaan, sekä päivänvalossa että tummassa tilassa. Usko­mat­toman yksinkertainen. Apple Muut. Seikkaile uusiksi suunnitellussa Safarissa. Safarissa mac os 2021 myös uusi välilehtiryhmät -ominaisuus, jolla välilehdet voi jakaa uudella tavalla ja nämä myös synkronoituvat muiden laitteiden Safari-selaimille.

Mac OS X Montereyhin päivittäminen

Lisätietoja Macista. Universal Control mahdollistaa Macin hiiren ja näppäimistön käytön lähekkäin olevien laitteiden ohjaamiseen sekä tiedostojen siirtoon laitteiden välillä raahaamalla — ilman minkäänlaista pidempää käyttöönottoa tai yhdistämistä. Hiiren kursori vain siirtyy Macin näytöltä iPadin mac os 2021 toisen Macin näytölle, kun sitä liikutetaan alkuperäisen näytön ulkopuolelle. Jos katsot elokuvaa, kuulet moottorin pärinän tulevan auton kohdalta ja dialogin suoraan näyttelijöiden suusta. Saatavilla tänä keväänä.

mac os 2021

Se saa työn sujumaan.

Käytä sähköpostia turvalli­semmin mielin. Mac toimii nyt AirPlay-kaiuttimena, joten voit nauttia hifi-tason äänestä, kun toistat musiikkia tai podcasteja toisesta laitteesta. Löydä ja luo uusia tehokkaita työskentelytapoja Universal Controlin ja Pikakomentojen avulla. Tee oma FaceTime-verkko­linkki myöhempää puhelua varten tai jaa linkkisi ryhmän kanssa. FaceTime-videopuhelut ovat saamassa MacOS Montereyn myötä SharePlay-toiminnon, jolla voi jakaa katseltavan videon tai kuunneltavan musiikin synkronoidusti videopuhelun osallistujien kesken tuetuissa palveluissa. Voit luoda hetkessä yksilöllisiä, satunnaisia sähköpostiosoitteita, joihin saapuvat viestit ohjataan henkilökohtaiseen postilaatikkoosi.

iphone 11 iphone xs max

Mac OS X arkistot –

Automator pysyy tuettuna toistaiseksi, mutta on siirtymässä tulevaisuudessa historian kirjoihin. Mediamyynti Mobiili. Apple pitää julkaisutilaisuuden Kahden apin jaettu näyttö Kaksi mac os 2021, joita käytät usein yhdessä, avautuvat näytölle rinnakkain yhdellä klikkauksella. Pikakomennon tekeminen käy kätevästi työkalulla. Applen MacOS:ssä käyttöön uusi ilmoitus — varoittaa bittisten sovellusten tuen päättymisestä

Apple esitteli Mac OS X Monterey -version ominaisuuksia –

Nämä tilat auttavat käyttäjiä keskittymään olennaiseen ja vähentämään häiriöitä esimerkiksi työpäivän aikana. Lisätietoja FaceTime-linkeistä FaceTime-linkit. Palvelu varmistaa, että laitteeltasi lähtevä liikenne on salattu. Yksi merkittävimmistä uudistuksista on Universal Control -ominaisuus. Pikakomentojen jakaminen kavereiden kesken tai verkossa on yhtä helppoa kuin linkin lähettäminen. Mail-sähköpostisovellus puolestaan saa uutena ominaisuutena IP-osoitteen suojauksen sekä sähköpostien avaamisen seuraamisen tarkoitettujen seurantapikselien eston. Applen uusimmassa MacOS-käyttöjärjestelmässä kriittinen haavoittuvuus