Macbook 2020 Pro

Tyylikkäällä 13,3 tuuman Retina-näytöllä kuvat ovat yksityiskohtaisia ja aidontuntuisia. TechRadarin omassa akkutestissä pyöritimme p-resoluution videota 50 prosentin kirkkaudella niin kauan, että akku viimein tyhjeni. Cons – Muotoilu pysynyt macbook 2020 pro – Liitäntöjä edelleen vähäkkäästi. Et pidä Applen muotoilusta Kuten olemme jo todenneet, Apple ei Object Linking and Embedding tehnyt kummoisia muutoksia MacBook Pro 13″ -mallin muotoiluun. Sormenjälkeäsi käyttämällä voit vuokrata elokuvia, ostaa appeja tai käyttää esimerkiksi lukittuja dokumentteja tai järjestelmäasetuksia ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen.

MacBook Pro

Cons – Design macbook 2020 pro ennallaan – Liitäntöjä edelleen vähäkkäästi. Kyseessä on Applen kokonaan itse luoma 5 nm:n teknologiaan perustuva prosessori, jossa on mukana integroitu näytönohjain. Näkymä joka mukautuu ympäristöösi. Applen M1-siru. Näppäimistö on edelleen tuttu Magic Keyboard, joka nähtiin jo aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä tuumaisessa MacBook Prossa. Ainoastaan entisellään pysynyt design jää harmittamaan. Tämän vuoksi se ei saa graafisesta suorituskyvystä kaikkea toivottua irti.

macbook 2020 pro

Kahden minuutin pika-arvio

Se on sääli, sillä muut osa-alueet porskuttavat entistä vahvemmin. Kun nämä yhdistetään kilpailukykyiseen hintalappuun, on lopputuloksena todellinen kärkivaihtoehto tuumaisten läppäreiden taistoon. Apple lupaa uuden piirin tarjoavan parempaa suorituskykyä sekä pidemmän akkukeston kuin vanhat Intel-pohjaiset mallit. Nopeampi valo­kuvien yhdistäminen 8. Olisimme kuitenkin toivoneet Applelta pientä kokeilunhalua muotoilun suhteen, joka on pysynyt ennallaan. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Taitava tekemään töitä.

clinique even better refresh linen

Arvostelussa Apple MacBook Pro 13″ (M1, ) | TechRadar

Näin MacBook Pro 13″ M1, pärjäsi testeissämme: Cinebench: 1 yhdellä ytimellä ; 7 moniydin Geekbench 5: 1 yhdellä ytimellä ; 7 moniydin Akkutesti TechRadarin macbook 2020 pro : 13 tuntia ja 22 minuuttia. Apple Magic Keyboard numeronäppäimistöllä. Nopeampi valo­kuvien yhdistäminen 8. Et pidä Applen muotoilusta Kuten olemme jo todenneet, Apple ei Object Linking and Embedding tehnyt kummoisia muutoksia MacBook Pro 13″ -mallin muotoiluun. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset.

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna julkaistu malli kesti vain 8 tuntia ja 31 minuuttia ennen uuvahdusta. Käytimme niin M1-suorittimelle suunniteltuja kuin vanhempia Intel Macille tehtyjä sovelluksia, ja molemmissa tapauksissa homma sujui kuin rasvattu. TechRadar Teknologiauutisia yrityksille. Kun vaihtoehdot tarjoavat superohuita reunuksia tai hybridilaitteen , tuntuu MacBook Pro 13″ M1, hitusen vanhentuneelta. Yhteydet Wifi: Langaton M1-sirun 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja energiatehokkaasti.