Macbook Pro M1 13 512

Erikoismuistit Keskusmuistit Flash-muistit Adapterit. Tallennusmedia Tarvikkeet Konttoritarvikkeet. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn. Scratches happen. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Löydät kaikki tiedot osoitteesta apple.

Apple MacBook Pro 13” M1 8-core CPU & 8-core GPU/8GB/512GB Space Grey (tähtiharmaa)

Tarkkaa myymäläkohtaista saatavuutta voit tiedustella verkkokaupan chatista, asiakaspalvelusta tai suoraan myymälöistä. Macbook pro m1 13 512 tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei Object Linking and Embedding muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa. Hyväksyn toimitus- palautus- ja peruutusehdot. Toimitusvahvistus sisältää kuljetusyhtiön seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, ja laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. Piha ja puutarha. Halutessasi voit myös liittyä uutiskirjeen tilaajaksi, jolla saat tiedon uusista Apple-tuotteista, kampanjoista sekä tarjouksista.

macbook pro m1 13 512

Kiitos että kirjoitit arvostelun capitalize . ’fi’

Sosiaalinen media. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset, ja laajan P3-väriskaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläisemmiltä kuin sRGB:ssä. Yksityisille Yrityksille Elisa Oyj fi sv en. Huolto ja tuki Yhden vuoden takuu ja kolmen kuukauden puhelintuki. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksella tilauksesi etenemistä. Supernopea yhteismuisti varmistaa sujuvan suorituskyvyn.

lenovo yoga mouse driver

APPLE MacBook Pro M1 8-core/8GB/GB/13″/Space Grey | iLaakso

Muita vaatimuksia ei hyväksytä. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Vastuu tavaraan kohdistuvasta vahingosta siirtyy luovutushetkellä tilaajalle. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista. Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim.

Apple Kannettava Tietokone MacBook Pro 13´´ M1/8GB/GB SSD Harmaa| Techinn

Jalosteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu. Se antaa tehokkaan suojan kaikille laitteillesi viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan. Jopa 2,8 kertaa nopeampi laskentateho, 1 5 kertaa nopeammat grafiikat 1 ja jopa 20 tunnin akunkesto — pisin missään Macissa ikinä. Se on Applen tehokkain 13 tuuman kannettava. Apteekki ja hyvinvointi. Apple Magic Keyboard numeronäppäimistöllä.