Macbook Pro Macbook Air M1

Varastointi­lämpötila: —45 °C. Toimitusvahvistus sisältää kuljetusyhtiön seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Muu rajaus Normaalihintaiset Lataaminen ja laajen­net­tavuus. Tuotteet ovat Tectorin omaisuutta ja omistusoikeus siirtyy, kun kauppasumma on kokonaisuudessaan maksettu.

Apple MacBook Air -kannettavat

Lisämukavuutta käyttöön tuovat taustavalaistu ja hiljainen MagicKeyboard-näppäimistö sekä helppo ja turvallinen TouchID-sormenjälkitunnistus. Mikäli huomaat tilauksessa virheen tai haluat peruuttaa tilauksen ennen kuin olet vastaanottanut tuotetta, tulee sinun ilmoittaa asiasta viipymättä Tectorille. Lisätietoja ja tilaukset räätälöidyistä Mac-tietokoneista osoitteesta asiakaspalvelu elektroninen kauppa. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

macbook pro macbook air m1

Mikä Mac sopii sinulle?

Kuluttaja-asiakkailla on etämyynnissä Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit laajentaa turvan kolmivuotiseksi laitteiston alkuperäisestä ostopäivästä AppleCare Protection Planin avulla. Mikäli asiakas huomaa vahingoittuneen pakkauksen, siitä on ilmoitettava välittömästi tavaran toimittajalle ja tehtävä vahinkoilmoitus Tectoriin. Huomaathan, että asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtaalta tilattavilla muokatuilla koneilla ei Object Linking and Embedding peruutus-, vaihto- eikä palautusoikeutta. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Asiakas saa sähköpostitse toimitusvahvistuksen, kun tilaus on lähetetty Tectorilta tai noutoilmoituksen, kun tuote on myymälässä valmiina noudettavaksi. Huipputyylikäs kannettava kulkee helposti mukana.

jean paul gaultier classique ebay

MacBook Air | Apple MacBook | Apple kannettavat | Tector

Yksityishenkilöiden maksutapa on Paytrail-maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa verkkopankin kautta, luottokorteilla, mobiilimaksuilla tai lasku- ja osamaksuvaihtoehdoilla. Näytä kaikki. Helposti mukaan matkaan. Lataaminen ja laajen­net­tavuus. Toimituskulut lisätään tuotteen hintaan, ellei toisin OLE mainittu. Tilauksen tekeminen edellyttää näiden hyväksymistä.

MacBook Air – Apple (FI)

MacBook Air M1-sirulla. Muissa tapauksissa asiakas vastaa palautetun tuotteen kaikista toimituskuluista. Tutustu ja tilaa Yritystietoturva. Rekisteriseloste ja tietosuojakäytäntö. Kun tilauksesi on käsitelty, lähetämme sinulle sähköpostiin noutoilmoituksen myymälästä noudettaville tuotteille tai toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on toimitettu kuljetusyhtiölle toimitettavien tuotteiden osalta.