Macbook Pro Telia

Tutustu ja tilaa. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky kuin edellisessä sukupolvessa. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa. Apu ja tuki. Touch ID:llä todentaudut nopeasti ja turvallisesti. Pitkäkestoinen akku takaa, että hommat eivät jää kesken kannettavan hyytyessä. Kasvojen­­tunnistus macbook pro telia säätää Neural Enginen avulla valko­tasapainon ja valotuksen niin, että ihon sävyistä tulee luonnollisempia.

Apple MacBook

Touch ID:llä todentaudut nopeasti ja turvallisesti. Koneoppiminen macbook pro telia merkit­tävästi mm. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Magic Keyboard tuo MacBook Prohon ensimmäistä kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin, jossa uusina näppäinoikoteinä on Spotligh, Siri, Sanelu ja Älä häiritse -toimito. Sen 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja uskomattoman energia­tehokkaasti. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. IEEE

macbook pro telia

Apple Macbook Pro 16” M1 Pro (2021) 1 Tt

Näyttö Selkeä näyttö, puhtailla väreillä Retina-näytöllä kuvista tulee yksityiskohtaisia. Tutustu ja tilaa. Valitse Apple-tietokoneen kylkeen lisäksi samanmerkkiset Apple-hiiri sekä Apple-näppäimistö. Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Apu ja tuki. Ota uudesta MacBook Prosta kaikki irti, ja hanki sen kylkeen kattavat tietokoneen lisävarusteet.

huawei matebook d 2021

Apple MacBook Pro GB M1 (Silver) | Telia

Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Suunnittele monimutkaisia näkymiä Unityllä vaivattomasti jopa kolme kertaa nopeammilla grafiikoilla. Käännä macbook pro telia huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Kaikkien aiko­jen edistyksellisin Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 11 kertaa nopeamman kone­oppimisen. Rajaa myös pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö. Löydät meiltä esimerkiksi kannettavasi kumppaniksi loistavasti sopivat hiiri sekä näppäimistöt.

Pientietokoneet yrityksille – Telia yrityksille

MacBook Pro -kannettavien lisäksi löydät valikoimastamme myös muut MacBook -kannettavat, kuten esimerkiksi eri MacBook Air -mallit. Kirkas LED-tausta­valaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja. Sen 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja uskomattoman energia­tehokkaasti. Magic Keyboardilla teet kaiken nopeammin ja tehokkaammin. Ammattitason näppäimistö Magic Keyboard tuo MacBook Prohon ensimmäistä kertaa täysikokoisen toimintonäppäinrivin, jossa uusina näppäinoikoteinä on Spotligh, Siri, Sanelu ja Älä häiritse -toimito.