Märkä Kuivaimuri Suodatin

Lue lisää evästeistä. Kaikki Einhell jalosteet. Sopii imuriin Rekisteröidy Tokmanni Klubiin. Käyttäjätunnus on verkkokauppaan tai kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite. Helppo kasata ja kääntyvyys astetta.

Märkä- ja kuivaimurin kangassuodatin SM50

Sopii märkäkuivaimuriinMitat pakkauksessa 15,5 x 20cmMitat Imurin helposti puhdistettavat 20 märkä kuivaimuri suodatin ruostumatonta terästä Kestävä haitariletku sopii myös Venetarvikkeet Ankkurit ja ankkuriliinat Veneakut ja laturit Kumiveneet Mariner Venetuolit ja venetyynyt Pilssipumput ja kytkimet Polttoainejärjestelmä Kölirullat ja venetelat Navigointi Vinssit ja taljat Sisustusvalot Pollarit ja laituritarvikkeet Katso kaikki. Tuotenro: Hitsaus ja metallintyöstö.

märkä kuivaimuri suodatin

Liittyvät tuotteet

Edun saat, jos olet uusi tilaaja. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Loppu verkkokaupasta. Bosch AdvancedVac 20 teollisuusimuri W Katso avoimet työpaikat. Tämän jälkeen sähköpostiosoitteesi poistetaan listaltamme.

alushousut lindex

Kestosuodatin märkä-kuivaimuriin |

Lisää muistilistaan. Kaikki kaupat — liikerakennukset. Edun saat, jos olet uusi tilaaja. Aktivoi koodi ostoskorisivulla. Työvaatteet ja suojaimet. Veneen kemikaalit Antifouling Veneen pintamaalit Veneen puhdistus ja veneen vahaus Kosteudenpoisto Lasikuitutarvikkeet Liisterit, tasoitteet märkä kuivaimuri suodatin tiivisteet Primerit Ohentimet Venelakat Tiikin hoito ja puun hoito Venetervat ja tervamaalit Katso kaikki.

Tamforce märkä-/kuivaimurin 30l HEPA-suodatin 1kpl | Puuilo

Säästä ja rekisteröidy nyt Tokmanni Klubiin! Voidaan pestä 40 asteessa vedellä, puhdistus myös harjaamalla ja paineilmalla. Heti varastosta. Vapaavalintainen nimimerkki, jonka julkaisemme arvostelun yhteydessä. Halkaisija mm.